Sopszka
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Jól mosd meg az uborkát. Vágd le mindkét végét, hosszában negyedeld fel, aztán vágd kb. egy centis kockákra egy közepes tálba. Sózd meg 2 csipet sóval. Önts hozzá egy kevés enyhe ecetet (kb. 1 evőkanálnyit). Locsold meg egy kevés olívaolajjal. Keverd el!
Mosd meg a paradicsomokat! Egyesével negyedeld fel őket, és a negyedeket szeleteld lapokra az uborkához. Ha mindegyik paradicsomot összevágtad, keverd össze a salátát.
A Sziréne (vagy Feta) sajtot vágd csíkokra, és a csíkokat egyenletesen szétszórva kockázd a kész saláta tetejére. Ne keverd össze! |
Dísznek tehetsz rá egy petrezselyemzöldet. Ilyen egyszerű, és nagyon finom! Jó étvágyat! |