Üvegtartó rekeszek

Üvegtartó rekeszMikor konyhaszekrény vásárlás előtt álltunk, láttam, hogy az alsó szekrények általában nem olyan mélyek, mint amilyen széles a rá helyezett konyhapult. A férjem aztán kiokított, hogy ez azért van, hogy legyen hely a szekrény mögött a vízvezeték- és gáz-szerelvényeknek.

Ez rendben is van, de akkor a szekrény oldalán ott tátong egy nagy lyuk. Ez nálunk is így volt, mígnem férjuram kitalálta, hogy bepolcozza ezt a részt, és ott fognak állni az ásványvizek.

Lemérte, hogy mekkorák legyenek a polcocskák meg az oldaldeszka, és leadta a rendelést egy ezzel foglalkozó kft-nek. Persze vitt egy darabot a konyhaszekrény elemeiből, mintának a bevonófólia színének kiválasztásához. Igaz, hogy várni kellett vagy 3 hetet a polcokra, de fel se tűnt, mert eddig is elvoltunk nélkülük.

Összeszereléskor a férjem előre rádolgozta a polcokat az oldallapra, és így egyben becsúsztatta a helyére, a szekrény mögé.

Diadalmasan vettem birtokba, örültem, hogy felszabadult a hely a spájzban.

Persze azért írtam ezt le, hogy másokat is hasonló barkácsolásra buzdítsak. Biztos van olyan hely a konyhában, ahol kialakítható egy ilyen flakontartó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.