Majonézes kukorica

Majonézes kukorica - Kész, tálban.

Hozzávalók:

  • 2 doboz kukoricakonzerv
  • 3 kis poharas natúrjoghurt
  • 2 kiskanál cukor
  • 2 evőkanálnyi majonéz
  • morzsolt bazsalikom
  • bors
Majonézes kukorica - Hozzávalók

Elkészítés:

Nagyon hamar megvan, 5 perc az egész. 🙂

Majonézes kukorica - Bontsd fel a konzerveket!Majonézes kukorica - Öntsd le a lét a kukoricakonzervekről!

Konzervnyitóval nyisd ki a konzerveket, és a csapnál csorgasd ki belőlük a lét. (Tedd oda a tenyeredet vagy a konzerv fedelét, csak egy kis rést hagyj, amin nem fér ki a kukorica, de a lé ki tud csorogni.)
Bontsd fel a joghurtokat, és kapard át egy akkora tálba, amibe a 3 joghurton kívül belefér még a 2 konzerv is. Nyomj hozzá 2 evőkanálnyi majonézt (nem kell kimérni, csak kb. annyi legyen). Szórj bele 2 kiskanál cukrot, keverd el.

Majonézes kukorica - Kapard a tálba a joghurtokat! Majonézes kukorica - Nyomj majonézt a joghurthoz! Majonézes kukorica - Szórj bele 2 kiskanál cukrot!

Szórj bele bőven bazsalikomot, hintsd meg borssal, keverd el. Borítsd hozzá a 2 konzerv kukoricát, keverd el, és készen is van.

Majonézes kukorica - Szórj bele bazsalikomot! Majonézes kukorica - Szórj bele borsot! Majonézes kukorica - Borítsd bele a 2 konzerv kukoricát!

Majonézes kukorica - Köretként a fondüzésnél.

Köretnek csináltam a fondüzéshez. 🙂

Nem árt, ha van ideje a hűtőben állni, legalább fél órát.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.