Majonézes kukorica
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Nagyon hamar megvan, 5 perc az egész. 🙂
Konzervnyitóval nyisd ki a konzerveket, és a csapnál csorgasd ki belőlük a lét. (Tedd oda a tenyeredet vagy a konzerv fedelét, csak egy kis rést hagyj, amin nem fér ki a kukorica, de a lé ki tud csorogni.)
Bontsd fel a joghurtokat, és kapard át egy akkora tálba, amibe a 3 joghurton kívül belefér még a 2 konzerv is. Nyomj hozzá 2 evőkanálnyi majonézt (nem kell kimérni, csak kb. annyi legyen). Szórj bele 2 kiskanál cukrot, keverd el.
Szórj bele bőven bazsalikomot, hintsd meg borssal, keverd el. Borítsd hozzá a 2 konzerv kukoricát, keverd el, és készen is van.
Köretnek csináltam a fondüzéshez. 🙂 Nem árt, ha van ideje a hűtőben állni, legalább fél órát. Jó étvágyat! |