Joghurtos gabonapehely 2.

Ha megjelenik a friss eper vagy málna, akkor lekvár helyett ezt használd a gyümölcsjoghurt készítésére! És ehhez add a müzlifélét, ha nem inni, hanem enni szeretnéd.

Joghurtos gabonapehely 2. - Epres joghurt Joghurtos gabonapehely 2. - Epres joghurtos gabonapehely

Hozzávalók:

  • kb. 10 dkg friss eper
  • 1 kis porcukor
  • kb. 2 dl házi natúr joghurt
  • müzliféle
Joghurtos gabonapehely 2. - Hozzávalók

Elkészítés:

Egy bögrében turmixold össze az epret. (Én a müzlistálkában turmixoltam, de piros pöttyös lett a környék.) Aztán öntsd át a müzlistálkába, ha müzlifélével szeretnéd enni. Ha gyümölcsjoghurtot szeretnél inni, akkor hagyd a pohárban. Önts joghurtot a turmixolt eperhez, és keverd el.

Joghurtos gabonapehely 2. - Turmixold össze az epret! Joghurtos gabonapehely 2. - Nyald le a botmixerről az epret! Joghurtos gabonapehely 2. - Önts joghurtot a turmixolt eperre!

Az inni való epres joghurt ezzel készen is van; ha müzlifélével szeretnéd enni, akkor azt szórd még hozzá, és keverd el. Lehetőleg teljes őrlésű gabonapehellyel készítsd, mint pl. a Fitness & Fruits.

Joghurtos gabonapehely 2. - Epres joghurt, kicsi Joghurtos gabonapehely 2. - Szórj müzlifélét az epres joghurtba! Joghurtos gabonapehely 2. - Keverd bele a pelyhet az epres joghurtba!

Joghurtos gabonapehely 2. - Epres joghurtos gabonapehely - kész.

Jó étvágyat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.