7 hozzászólás

  • Sok sikert kívánunk a továbbiakban is 🙂

  • Ungváriné Nagy Ágnes

    Kedves Mariann!
    Gyönyörűség böngészni a sok változatos recept között! Már öt év!
    Látod, hogy munkáddal milyen sok örömet és sikerélményt szerzel ismert és számodra ismeretlen embereknek. Jó olvasgatni a recepteket és a visszajelzéseket is. Sok munkával jár amíg elkészül egy-egy anyag, de hidd el, már alig várom a következőt.
    Nem elhanyagolható részlet a szépen előkészített
    nyersanyagok “látványterve’ és a végeredmény, az ízlésesen tálalt étel.
    Isten éltesse a tervezőt, a szakácsot, a fotóst és a számítógépet 🙂 🙂 🙂
    Ági

  • Bagaba

    Szia. Én csak ma találtam ide, de grat a honlaphoz, nagyon jó. Nagyon sok mindent elmentettem amit ki kell próbálnom. Asszony kikészült, mert neki akartam állni most a tojásos nokedlinek. 🙂 LETILTOTT (már volt vacsi). Sebaj, majd holnap. Ja, meg megbeszéltük, hogy akkor holnap narancslekvárfőzés lesz. 🙂
    Valahol írtad kommentbe, hogy van ketchup recepted is. Ez fel fog kerülni valamikor?

    • Szia Bagaba!

      Jó, hogy vacsora után nem álltál neki a tojásos nokedlizésnek, mert az csak frissen jó! Ill. úgy a legjobb.
      Nagyon örülök, hogy együtt főztök! 🙂
      A narancslekvár az tényleg csapatmunka! Nekem is sokkal könnyebb volt, mikor a gyerekek vagdosták gyufaszál vékonyságúra a narancshéjat.
      Jól mossátok meg (meleg vízzel) a narancsokat, mert agyonvegyszerezik!
      A sokfűszeres ketchupot még csak az idén csináltam először, a nosalty receptoldalról, és mindenkinek annyira ízlett, hogy már csak 1 üveggel van belőle. 🙂 Fel fogom tenni ide is, majd nyáron.

      Kösz, hogy írtál!
      Jó narancslekvározást ezen a szeles vasárnapon!
      Mariann

  • Zsu

    Kedves Anyuka!
    Teljes szivembol gratulalok! Ha az en anyum nincs epp telefonkozelben mindig erre a honlapra kattintok ra – sot mi tobb, van amikor meg sem kerdezem az anyut hanem eloszor a kajarecept.com oldalait bongeszem vegig. Utana meg meg EN adok tanacsot NEKI 😀 (Hat ezt is megertuk).
    Szoval kb. igy es ITT tanultam meg fozni – KOSZONOM!
    Sok-sok kajareceptben teli evet kivanva,
    Zsu

    • Kedves Zsu!

      Igazán megörvendeztettél kedves hozzászólásoddal! 🙂
      A honlapomat a főzés általános iskolájának tekintem, ahol megismerkedhettek a részletekkel, és utána könnyen tudjátok majd értelmezni a számtalan remek, de szűkszavú receptoldal-gimnázium (nosalty, mindmegette stb.) tömör leírásait.

      Sok sikert a főzésben!
      Mariann

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.